7 / 100

Suntem aici pentru tine!

Dacă ai întrebări, sugestii sau reclamații, te asigurăm că suntem aici pentru a te ajuta! Echipa noastră depune toate eforturile pentru a ne asigura că lucrurile merg în direcția cea bună, dar înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. Dacă există aspecte cu care nu ești mulțumit în legătură cu serviciile noastre, te rugăm să ne anunți cât mai curând posibil prin e-mail, la adresa office@technokom.ro.

Pentru a ne putea ajuta mai eficient, te rugăm să descrii în detaliu reclamația ta și așteptările pe care le ai de la noi. Nu uita să ne furnizezi și informațiile de contact, precum numele, adresa și numărul de telefon, alături de detaliile contractului (numărul facturii, produsele achiziționate etc.).

Vrem să vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru a rezolva problemele dvs corect și rapid. Ne angajăm să răspundem la reclamația dvs în cel mult 2 zile lucrătoare, iar în acest interval, veți primi un răspuns complet și clar de la echipa noastră.

Apreciem încrederea pe care ne-ai acordat și ne dorim să îmbunătățim în permanență serviciile noastre pentru dvs. Echipa technokom.ro este aici pentru a vă sprijini și pentru a vă asigura că sunteți pe deplin mulțumit.

Cu toată stima și respectul,
Echipa technokom.ro