9 / 100

Site-ul www.technokom.ro este administrat de S.C. TECHNOKOM GROUP S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul SIBIU, cu numarul de inregistrare: J32/131/2010 si Cod Unic de Inregistrare: RO26573508.

Dreptul la retragerea din contract:

Consumatorul, persoană fizică, – Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, – are dreptul de a denunţa unilateral contractul prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. 

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând din ziua in care intraţi dumneavoastră sau o terţă persoana, indicată de dumneavoastră,- alta decât transportatorul, – în posesia fizică a produselor. Pentru exercitarea dreptului de retragere din contract trebuie să ne informaţi in scris la urmatoarea adresa electronica contact@echipamentesiscule.ro, sau prin fax: 0268 22 08 08, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, prin completarea formularului de retragere de mai jos. Acest formular nu este obligatoriu dar pentru a respecta termenul de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea acestei perioade. Comunicarea trebuie sa conțină minimum de informații despre produs (denumire produs și cod produs) iar pentru returul banilor nume și contul bancar, pentru o identificare cât mai clară a consumatorului.

Produsul trebuie să fie trimis obligatoriu, în cutia originală a acestuia, nedeteriorată, cu toate accesoriile (unde este cazul), cu certificatul de garanție, bonul fiscal sau o copie după factură.

 Returnarea banilor:

La retregerea consumatorului din contract, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, din care se scade costul transportului dacă acesta nu a fost facturat anterior. Rambursarea se face doar după ce primim înapoi produsele și constatam integritatea acestora iar costul returnării produselor trebuie sa-l suportati dumneavoastra. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie. Returul banilor, se face in maxim 3 zile de la acceptul returului produsului/produselor, in contul indicat de dumneavoastra.

Atentie! Nu sunt acceptate pentru retur produsele care prezinta urme de uzura, urme de  lovituri, sau folosite neadecvat ! 

Produsele de pot returna la adresa SC TECHNOKOM GROUP SRL,  SOS. ALBA IULIA, NR. 49, BL.1 PARTER COMERCIAL, SIBIU, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.

Daca completati formularul de retur din site-ul nostru sau orice declaratie de retragere si-l transmiteti electronic de pe site-ul  www.technokom.ro, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Prezentul formular se completează doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract și să returnați produsele.