Despre noi

SCULE, SIBIU, COMERT MASINI UTILAJE SI ACCESORII SIBIU

 

Bine ai venit,

TECHNOKOM GROUP este o societate dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor clientilor nostri. Astfel ne-am dezvoltat intr-un mod coerent si constant competentele tehnice si portofoliul de produse, asumandu-ne cu responsabilitate rolul de partener cu toti clientii.

Prezentare generala .

Societatea TECHNOKOM GROUP a fost fondata în anul 2010, avand ca obiect de activitate comercializarea de scule, utilaje si accesorii. Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 10 ani de experienta in domeniu, iar pana in prezent am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atat ca integratori de solutii, cat si ca distribuitori de produse si servicii necesare partenerilor nostri.

Capacitate tehnica si de service .

Personalul implicat beneficiaza de intreaga gama de documentatie tehnica, scolarizari si acces la centrele de asistenta tehnica, pentru a efectua un service de calitate la cel mai inalt nivel.

Echipa TECHNOKOM GROUP este sustinuta pe deplin de principalii sai parteneri interni cat si externi:

ALFRA, BDS-MASCHINEN, BERG-TECTOOL, BOSCH, DEWALT, EXACT, GALANOS, GGA, HONDA, KAESER, KARNASCH, KIPOR, KLINGSPOR, KSTOOLS, LABOR, MASALTA, MAKITA, NTC, PNEUTEC, RIX, REMS, ROTHENBERGER, STAHLWILLE, STIHL, SWATY si altii.

Misiunea noastra .

TECHNOKOM GROUP are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai si in permanenta corelare cu oportunitatile pe care piata le ofera la un anumit moment.

Ce reprezinta clientul pentru noi ?

Avem parteneriate cu firme comerciale, bugetare, de constructii, montaj si industrie. Foarte important este ca, fiecarei categori de clienti, i se acorda o atentie deosebita, si venim in intimpinarea doleantelor cu produse si servicii adecvate solicitarii. Prin produsele pe care la oferim, urmarim aplicarea politicii firmei noastre, cum ca:

<  CLIENTUL  ESTE  CEA  MAI  IMPORTANTA  PERSOANA  DIN  FIRMA  >

si datorita faptului ca am inteles, ca nimic nu trebuie tratat la intamplare, fiecare client este tratat cu maxima importanta, iar relatia cu firma noastra, sa fie de lunga durata si profitabila pentru ambele parti.

Calitatea produselor.

Toate produsele comercializate de noi, au avize de specialitate si respecta normele de calitate nationale si internationale.

Perspective.

Preocuparile noastre sunt directionate constant spre a oferii clientilor noi generatii de produse cu standarde de calitate si fiabilitate foarte bune. Avantajul de a cumpara de la noi este acela ca oferim o gama larga sorto-tipo-dimensionala de produse in aceeasi locatie, putand asigura, dupa caz, livrarea la beneficiar. Alt avantaj, alegandu-ne pe noi, este experienta pe care am acumulat-o alaturi de parteneri de renume, experienta care a contribuit la formarea personalului, astfel ca in prezent sa putem oferii servicii de calitate, promptitudine si garantie.

 

TECHNOKOM GROUP

Sos. Alba-Iulia  Bl. 18

(parter comercial)

 SIBIU - 550052

Telefoane :  0040 269 220808

                  0040 371 347111

Fax:            0040 269 220808

Dep. Teh. :  0040 721 234526

web: www.technokom.ro

e-mail:  office@technokom.ro

           magazin@technokom.ro